News

 

Freeland Rees Roberts are prize winners

December 23, 2013

Freeland Rees Roberts collected 2 prizes from a house design competition run by Marshall of Cambridge.

Continue Reading →

 

Gold Environmental Award for Visitor Centre

May 21, 2013

The City of London Corporation’s visitor centre for Epping Forest, designed by Freeland Rees Roberts, has been awarded a ‘gold’ accreditation by the Green Tourism Business Scheme.

Continue Reading →

 

Consent granted for alterations at New College, Oxford

March 20, 2013

Freeland Rees Roberts has successfully secured planning permission, listed building consent and schedule monument consent for essential refurbishment works to the 14th century kitchen and dining hall range at New College, Oxford.

Continue Reading →

 

Successful Planning Outcome

January 30, 2013

Intelligent design rewarded by common-sense decision

Continue Reading →

 

Follow@FRRarchitects

January 10, 2013

You can now follow Freeland Rees Roberts on Twitter!

Tweets by @FRRarchitects

Continue Reading →

 
@FRRarchitects

Tags

 
#charity #teamwork, Accommodation, Award, Cathedral, Ceiling, Celebration, Church, College, Community, Completion, Construction, Conversion, Development, Environment, Extension, Facilities, Historic, Office, Opening, People, Planning, Refurbishment, Residential, Riba, Tower, Visitors